Stadsing A/S - Leverandørservice

Logo
Leverandørservice

Leverandørservice

- undgå rykkere med automatisk betaling


Her kan du tilmelde dine fremtidige regninger fra Stadsing A/S til Leverandørservice. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent.
 

Fordele ved Leverandørservice:

  • Betaling til tiden
  • Ingen rykkere
  • Lettere administration
  • Mulighed for udbetaling af kreditnotaer

 

Når du udfylder formularen, så bemærk venligst følgende:

  • Det er kundenummer, som skal tastes i formularen - IKKE dit brugernavn til webshoppen - Kontakt kundeservice på tlf. 70 15 34 00 eller [email protected], hvis du er i tvivl om dit kundenummer.
  • Servicen er først aktiv, når du har modtaget en bekræftelse fra Stadsing A/S og det fremgår af fakturaen, at fakturabeløbet trækkes via Leverandørservice.

 

Tilmelding til leverandørService 
(Husk at tillade pop-up vinduer!)

 

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.”

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af stadsing.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.