Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Skræddersyet kundearrangement hos Stadsing

Logo

Kundearrangement med hjertet

Hos Stadsing A/S ønsker vi at være Nordens stærkeste på kundeoplevelser. Vi vil derfor gerne tilbyde skræddersyede kundearrangementer, der skal være med til at give dig den bedste oplevelse af, hvad Stadsing har at tilbyde til din branche. Uanset om du er kunde hos Stadsing A/S eller ej, kan du bestille et kundearrangementerne hos os. 

 

 

Hvad indeholder et kundearrangement hos Stadsing?

Er I en gruppe, organisation eller virksomhed, der søger en 100% skræddersyet kundeoplevelse, så tilbyder vi et kundearrangement med hjertet ❤️ Vores koncept kan tilpasses præcis efter jeres behov og kunne eksempelvis indholde en rundvisning, mini-messe samt information og instruktion med afsæt i de seneste vejledninger fra myndighederne. Til et sådant arrangement vil det naturligvis være muligt at se og prøve produkter fra vores store sortiment til professionelle, herunder arbejdsbeklædning, rengøringsmaskiner samt produkter fra WeClean®, WeCare®, Dan-Mop®, Multi-Tex®, Green-Tex®, Gastrolux® og Worksafe serierne og mere.

 

     

Hvad kræver det af dig?

Det eneste der kræves af dig, er at du kontakter os og deler dine ønsker og ideer omkring kundearrangementet med os.

Vi kan sørge for alt fra transport til og fra Stadsing, forplejning, særlige messegaver og produktsortiment på mini-messen. 

 

Få sparring med professionelle fagfolk

Vi brænder 100% for service og viden, og du vil derfor have mulighed for at få sparring på de emner, der betyder aller mest for dig. Vores kundearrangement vil skabe optimale rammer for at du både kan sparre med andre fra din branche, men ligeledes med vores erfarne konsulenter, der vil kunne være tilstede. 

 

 

Samlet set tilbyder vi følgende ved et kundearrangement hos Stadsing

Den relevante og gode helhedsoplevelse, hvor du kan øge din effektivitet og viden indenfor et relevant emne for din branche. 

  • Informativt oplæg i relation til arrangementets emne
  • Instruktion med afsæt i de seneste vejledninger fra myndighederne​
  • Mulighed for vidensdeling med vores oplægsholder samt andre deltagere fra samme branche
  • Rundvisning hos Stadsing
  • Afprøve forskellige Stadsing produkter som bl.a. kan være arbejdstøj, rengøringsmidler, personlig pleje, gulvvaskemaskiner og meget mere
  • Mulighed for 1:1 sparring med vores erfarne konsulenter
  • Særlige messepriser på udstillede produkter
  • Unikke gaver i relation til messen
  • Transport til og fra lokation

 

For nærmere information og spørgsmål kan I tage kontakt til vores kundeservice på 70 15 34 00.

 

 
 
 
 
Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.