Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Hvordan desinficerer man overflader i køkkener?

Logo
Hvordan desinficerer man køkkener?

Hvordan desinficerer man køkkener?

Hvis du arbejder i en fødevarevirksomhed er god hygiejne med tilhørende desinfektion en absolut forudsætning for at opretholde en god køkkenhygiejne og dermed minimere risikoen for spredning af bakterier. Hos Stadsing har vi en stor viden og ekspertise indenfor området, som har gjort os i stand til at udvikle desinficerede produkter som udskadeliggør bakterier og mikroorganismer.

Alle desinfektionsmidler skal have en minimums kontakttid, men generelt set, jo længere virketid des flere bakterier dræbes der. Dog er der er forskel på de aktive stoffers virketid, så søg derfor altid viden om dette i produktets brugsanvisning. Vær også opmærksom på, at et desinfektionsmiddel ofte har en lettere udtørrende og affedtende effekt på mange overflader.  Vi kan anbefale følgende Penitol produkter til desinfektion af køkkener:

 

Husk grundig egenkontrol for god fødevaresikkerhed

Miljø- og Fødevarestyrelsen anbefaler fødevaregodkendte produkter til desinfektion i køkkener for at opnå en høj fødevaresikkerhed i forbindelse med fødevareproduktion. Det er ligeledes vigtigt med en grundig egenkontrol, da god køkkenhygiejne forhindrer spredningen af bakterier og sygdom.
 

Hvordan overholder du de strenge krav fra Miljø- og Fødevarestyrelsen?

Uddannelse hos Stadsing Academy
Vi tilbyder en skarp endagsuddannelse, hvor du bliver klædt på til at håndtere rengøring i alle køkkentyper, som overholder Miljø- og Fødevarestyrelsen strenge hygiejnereglement.

På denne uddannelse får du et hygiejnebeivs, som er nødvendigt for, at man kan arbejde med fødevarer. 

Du kan også læse mere om to fødevaregodkendte produkter til desinfektion af køkkener her.


Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.