Stadsing A/S - Måtteberegner

Logo
Måtteberegner

God økonomi starter allerede ved indgangen

Snavs, grus og vand slæbes ind i bygninger under skosålerne og efterlader grimme mærker og pletter samt et negativt førstehåndsindtryk. Samtidig kan det være både risikabelt og bekosteligt, da folk kan glide på det våde gulv, og dyrt pga. den omfattende rengøring snavset medfører. 

Et effektivt måttesystem kan spare jer mange penge på unødvendig gulvvedligeholdelse og rengøring ved at stoppe snavs og skidt allerede ved indgangen. Det er her at mere end 80% af snavset gør sin entré.

Men hvad er egentlig billigst, at købe eller leje måtterne?


 

Måtteberegner

 Hvor meget kan DU spare ved at købe i stedet for at leje?

Beregningen tager udgangspunkt i køb af Multi-Tex® Plus måtterEksempel på beregning: Hvis du har en lejeaftale på 10 måtter i dag, som udskiftes 2 gange om måneden i 1½ år, og vi antager, at du betaler kr. 65,- pr. skift/pr. måtte, så ser regnestykket således ud:

Leje af 10 måtter x 36 skift á kr. 65 = kr. 23.400
Køb af 10 Multi-Tex® plus 90x150 cm måtter á kr. 1.926 = kr. 19.260


 

På mindre end 1½ år har du tjent købet af måtterne ind, og så kan du endda med garanti lade dem ligge i 5 år. I løbet af de 5 år, som garantien dækker, sparer du total kr. 58.733,- ved at købe dine måtter i stedet for at leje.

Det kalder vi REN FORNUFT


Multi-Tex® kvalitetsmåtter

Vores effektive Multi-Tex® kvalitetsmåtter findes både som udendørs- og indendørsmåtter, og er udviklet til at dække alle grader af daglig belastning afhængigt af, hvor trafikkeret området er.

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.