Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Dan-Mop® | Stadsing A/S

Logo


Moppesystemer og rengøringsvogne
 

Dan-Mop® serien indeholder et bredt udvalg af mopper, fremførere, skafter, rengøringsvogne og tilbehør, som passer til enhver type opgave. Udvalget gør det nemt at skifte mellem mopper til de enkelte opgaver, og via farvekodning bliver det legende let at holde styr på rengøringen af de forskellige overflader og derigennem opretholde optimal hygiejne.


Dan-Mop® serien er udviklet specielt med det formål at lette og effektivisere den daglige rengøring. Serien består af unikke produkter til alle udfordringer – det vil sige, at uanset opgavens art, vil man kunne finde de helt rigtige produkter til opgaven. Den daglige rengøring af mange forskelligartede overflader stiller store krav til medarbejderne samt deres udstyr. Det er derfor yderst relevant med specialiserede og optimerede systemer og rekvisitter, som kan lette arbejdet og samtidig sikre en førsteklasses hygiejne.

Ingen opgave er for stor eller lille til Dan-Mop® serien – der er rengøringsvogne til ethvert behov og et utal af specialiserede mopper i forskellige størrelser. Alle rengøringsvognene tilbyder fleksibilitet i større eller mindre grad og tillader individuel tilpasning. Det betyder, at hver vogn kan indstilles og optimeres til lige netop den enkeltes behov, og skulle behovet ændre sig eller bare være skiftende, kan dette klares i en håndevending. Når det gælder mopperne er mulighederne mindst ligeså mangfoldige: Serien indeholder nemlig et bredt udvalg af mopper i forskellige størrelser indenfor både tør-, fugt- og vådmopning. Ligeledes findes der en moppe til enhver overflade, om det så er ujævne, glatte eller skridsikre gulve samt spejle, vinduer og vægge, så findes der en Dan-Mop® moppe, som kan klare jobbet.

Dan-Mop® er en serie af kvalitetsprodukter, som naturligvis er designede til professionelt brug. Uanset om man holder sig til standardprodukterne eller vælger blandt produkterne af ekstraordinær kvalitet, vil holdbarhed og levetid være i top.

Serien byder også på produkter, som er blevet til gennem et unikt samarbejde mellem flere forskellige faggrupper. Således har flere af produkterne været lang tid undervejs og har været gennem hænderne på de mest kyndige af alle: rengøringspersonalet, arbejdslederne, arbejdsmiljøkonsulenterne og fysioterapeuterne. Denne sammenslutning af kræfter har resulteret i rengøringsvogne, som er optimerede efter alle kunstens regler med det ene formål: at lette arbejdsbyrden for den enkelte og minimere kroppens belastning.

  

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00
Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.