Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Gastrolux® | Stadsing A/S

Logo


Borddækning, Take Away og catering

 

Gastrolux® serien henvender sig specielt til virksomheder indenfor hotel, café og restaurationsbranchen og omfatter et bredt udvalg af artikler til borddækning, Take Away og catering. Målet med serien er at tilbyde funktionelle kvalitetsprodukter og -løsninger til konkurrencedygtige priser, som lever op til nutidens høje krav.


Form og funktion er begge to vigtige elementer i serien. Man vil derfor opleve, at produkternes funktionalitet er i top samtidig med, at der er kræset ekstra omkring designet for at skabe et moderne æstetisk udtryk. Gastrolux® er dog meget mere end form og funktionalitet. Miljø og bæredygtighed vil altid spille en central rolle i det omfang, det er muligt, ved at anvende materialer, som er bionedbrydelige og/eller komposterbare. Det gør Gastrolux® til det oplagte valg nu og i fremtiden.

Udover diverse former for cateringemballage, engangsservice og -bestik består Gastrolux® serien også af servietter med forskellige antal lag og med mange forskellige farver. Her vil du altid kunne finde en serviet, som passer til borddækningen, eller den begivenhed du faciliterer. Serien indeholder også et bredt udvalg af kaffe- og papbægere i varierende størrelser og med forskellige designs. Her er en kop ikke bare en kop, men udgør et dekorativt og genkendeligt element, som udstråler kvalitet og eksklusivitet uden at gå på kompromis med bæredygtigheden.          

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.