Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Green-Tex® | Stadsing A/S

Logo


Rekvisitter til enhver rengøringsopgave
 

Green-Tex® serien består af rekvisitter, svampe og klude, som dækker ethvert behov, uanset om fokus ligger på fx effektivitet, miljø, grov eller fin rengøring. Blandt andet byder serien på et bredt udvalg af klude, som er specialiserede til alle tænkelige formål. Det vil sige, at man altid vil kunne finde den rette klud, svamp eller rekvisit til opgaven.


Green-Tex® serien kan med sine specialiserede produkter klare enhver opgave; blandt andet er der klude som egner sig særligt godt til brug i køkkenet, mens andre er mest effektive til aftørring af inventar, da mikrofiberen i disse har en magnetisk virkning, som får støv til at binde sig til kluden – selv uden brug af vand, mens andre igen er helt sublime til fx glas eller rengøring af LCD og LED skærme. Sortimentet inkluderer også mikrofiberklude med antibakterielle egenskaber, som fjerner 99% af alle bakterier i kluden eller man kan få en særligt miljøvenlig klud, som er lavet af bambusfibre og derfor er helt uden mikroplast. Green-Tex® er også det eneste brand, som kan tilbyde universal wipes baseret på et svanemærket rengøringsmiddel. Mulighederne er mange og vi udvikler løbende nye produkter, så vi altid vil kunne leve op til nutidens behov.

Ved at anvende farvekodning under rengøringen mindskes risikoen for krydskontaminering mellem forskellige zoner og områder. Med Green-Tex® klude, svampe og rekvisitter i forskellige farver er det ingen sag at holde styr på rengøringen af forskellige overflader og rum for derigennem at opretholde en optimal hygiejne. Samtidig fremmes hygiejnisk adfærd generelt blandt medarbejderne: det er nemlig bevist at brugen af redskaber i forskellige farver øger opmærksomheden i relation til hygiejne. Brug fx en rød klud til toilettet, en grøn til sanitet og en blå til kontoret – en struktureret rengøring giver et bedre resultat og højner hygiejnen. På denne måde mindsker man i høj grad risikoen for, at en klud som har været anvendt til toilettet, fejlagtigt skulle blive brugt i køkkenet efterfølgende. Ydermere sender det et godt signal til kunderne, når de tydeligt kan se, at rengøringen udføres efter et farvekodningssystem.

Green-Tex® er en serie af kvalitetsprodukter specielt udviklet til fagfolk med det formål at optimere og lette arbejdet med rengøring.

  

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00
Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.