Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Multi-Tex® | Stadsing A/S

Logo


Måtter til alle formål
 

I Multi-Tex® serien findes både måtter til indendørs såvel som udendørs brug. Ligeledes finder du måtter i flere størrelser, som egner sig til forskellige grader af belastning alt afhængigt af, hvor udsat området er. Dette betyder, at uanset dit behov, kan du finde den bedste løsning for dig blandt Multi-Tex® sortimentet.


Man skal ikke undervurdere vigtigheden af, at have den rette måtte: Snavs, grus og vand føres med ind under skoene, hvilket hurtigt kan efterlade mærker, pletter og ridser. Samtidig risikerer man at efterlade besøgende med et negativt førstehåndsindtryk, og i værste fald kan vand og snavs gøre gulvet glat og besøgende kan risikere at glide hvilket udgør en fare for besøgende. Ydermere vil fraværet af måtter hurtigt kunne medføre et behov for ekstra rengøring, da vand og snavs ikke blot ender lige indenfor dørtærsklen, men gerne bliver trukket med rundt i hele bygningen. Et effektivt måttesystem kan derimod forhindre, at op mod 80% af den mængde snavs og vand, som normalt føres med ind, kommer længere end til måtterne.

Indenfor indendørsmåtter byder Multi-Tex® serien både på måtter til hårdt belastede områder såvel som mindre belastede områder, måtter med skrabefunktion, måtter som kan kommes i vaskemaskinen samt kokosmåtter. Især kokosmåtten er ekstra slidstærk og kan med fordel anvendes til nedfældning i reces, samtidig er den også brandgodkendt i henhold til Certifikat Euroclass EN13501 Cfl. Indenfor udendørsmåtter byder serien også på skrabemåtter, som er yderst velegnede til at fjerne sand og jord fra skoene, og spaghettimåtter som er velegnede til områder med høj belastning: Sidstnævnte er uden bagside, hvilket bevirker, at sand og snavs ryger direkte gennem måttens struktur og nemt kan fjernes når måtten løftes. Denne måtte er også velegnet til nedfældning i reces både udenfor og indenfor. Ydermere inkluderer serien en traditionel arbejdspladsmåtte i slidstærkt naturgummi, som både tåler ekstreme vejrforhold og kan anvendes i vådområder, samtidig anbefales den til at afhjælpe ømme ben og ryg ved stillestående arbejde.

En Multi-Tex® måtte er en langt mere fleksibel og økonomisk løsning, end hvis du fx lejer din måtte: Det eneste du skal gøre er at rengøre måtten samtidig med den resterende rengøring, og du kan spare lejeudgiften væk. Dét kalder vi REN fornuft.

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00
Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.