Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

WeCare® | Stadsing A/S

Logo


- alt til personlig pleje

 

WeCare® serien er skabt ud fra filosofien ”kun det bedste er godt nok”. Den opstod på baggrund af kundernes efterspørgsel efter mildere plejeprodukter, som både var skånsomme for huden og for miljøet. Gennem en lang og fokuseret udviklingsperiode lykkedes det at skabe en hudplejeserie, hvor alle produkternes ingredienser er nøje udvalgt med udgangspunkt i at opnå den helt rigtige balance for kroppen samtidig med, at miljøet er i fokus.


I dag dækker WeCare® serien over en lang række milde plejeprodukter, heriblandt håndsæbe, hår- og kropsshampoo, hånddesinfektion, lotion og creme, solcreme samt produkter til småbørn. Ydermere er serien blevet udvidet med gummihandsker, lejepapir, aftørringspapir og ikke mindst smart designede og funktionelle dispensere til både aftørringspapir og sæbe med mere.

Mange af produkterne i WeCare® serien er svanemærkede, hvilket er din garanti for, at produktet ikke blot virker efter hensigten, men også er skånsomt både for dig så vel som naturen og jordens ressourcer. En del af vores desinfektionsprodukter er også blevet vurderet positivt af Statens Serum Institut, som ligeledes ser på produkternes indholdsstoffer og funktion. Generelt er alle produkter i serien udviklet med omtanke for dig og miljøet.

WeCare® dispensere er af top kvalitet og kan håndtere mange års vedvarende brug. Dette, kombineret med god rådgivning og pålidelig service, sikrer, at hver enkelt kunde kan finde en løsning, som matcher deres behov. Her skal nævnes, at det bestemt er umagen værd at søge rådgivning, da den helt rigtige kombination af dispensere sænker vedligeholdelsestiden, reducerer affaldsmængden og giver brugerne såvel som slutbrugerne en behagelig oplevelse.

I bund og grund er WeCare® en funktionel og praktisk serie – når kun det bedste er godt nok.

  

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00
Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.