Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

WeClean® & WeClean® PRO | Stadsing A/S

Logo


- alt til rengøring


Vores ordsprog er; "Det rigtige produkt til den rigtige opgave" og hos Stadsing har vi mange kunder med vidt forskellige behov. Dem vil vi gerne dække, og det afspejler vores serie med rengøringsmidler, som i øjeblikket bliver relanceret under vores nye brand "WeClean®". Vi har også et af Danmarks største sortimenter af svanemærkede produkter. Derfor består WeClean® serien af to varianter, WeClean® og WeClean® PRO. Valget af WeClean® med miljømærkning er altid din garanti for, at produktet belaster miljøet mindst muligt - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

 

          

 
Fælles for WeClean® produkterne er, at de altid kan løse den opgave, de er bestemt til. Når der stilles ekstra krav til kvalitet og effektivitet, er PRO produkterne det rigtige valg. PRO-serien består af top professionelle produkter, som er specielt velegnede til rengøring, hvor man foretrækker, at kemien gør arbejdet.


 

Når man arbejder med kemi, er det yderst vigtigt at have fokus på at belaste miljøet mindst mulig. Derfor har vi altid dette i centrum, når vi udvikler vores produkter. Med mærket "NEXT - The Right Choice" gør vi det derfor endnu enklere for dig, der ønsker at vælge så bæredygtigt som muligt.Piktogrammer
For at sikre optimal brug af produkterne, er det ikke kun indholdet der er gennemtænkt. De fleste etiketter er på op til syv forskellige sprog og forsynet med piktogrammer, der fortæller, hvor og hvordan produkterne skal bruges. Når du køber et produkt fra Stadsing, mailer vi automatisk det nyeste sikkerhedsdatablad.
 

Farvekoder
Farvestyring er et vigtigt redskab til at forhindre bakteriespredning, og det minimerer samtidig risikoen for at man kommer til at blande produkter, der kan udløse en kemisk reaktion. WeClean® rengøringsmidler er inddelt i forskellige produktkategorier, der har sin egen farvekode på etiket og prop. Farvestyringen kan udvides til farvede klude og spande, hvor du eksempelvis anvender grønne sanitetsprodukter sammen med grønne klude på toilettet samt blå universalmidler og klude til rengøring af inventar.
 

 
Farvekorder
  Stadsing serien bliver i øjeblikket
relanceret som WeClean®.
Nedenstående farvekoder
udfases derfor løbende.
Universal            
Sanitet    
Kalkfjerner    
Desinfektion Desinfektion      ⬤ Sort skrift
Gulv Gulv ⬤ Hvid skrift
Tøjvask / opvask

Opvask

 
   

Tøjvask

 


  

Stadsing A/S • Østre Fælledvej 13 • DK-9400 Nørresundby • Tlf. +45 70 15 34 00

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.