Stadsing A/S - Det siger vores kunder

Logo

Det siger vores kunder

Meget mere end gode udtalelser

Stadsings kundeservice er altid hurtige og servicemindede
Med den høje belægningsprocent vi har, er det vigtigt for os med dag til dag levering, og at de varer, vi har brug for, er på hylderne. Det er en af årsagerne til, at vi har valgt Stadsing som leverandør af en række produkter til rengøring, gæster og ferieboligerne. Vi lever af at yde den bedste service for vores gæster, og det samme oplever jeg gør sig gældende hos Stadsing. Stadsings kundeservice er altid hurtige og servicemindede, og der er også hurtig respons og opfølgning fra Stadsings salgskonsulent, hvis jeg henvender mig. Generelt er kompetencerne høje og Stadsing kommer altid tilbage med en løsning.
Skallerup Seaside Resort - Driftleder, Bjørn Søndergaard

Vi er meget mere end et kundenummer
For os er den personlige kontakt alfa og omega. Hos Stadsing kan vi altid få fat på den lokale konsulent eller kundeservice. Det betyder support fra en, der kender os og vores særlige behov. Vi er meget mere end et kundenummer. Vi giver sjældent ros til leverandøren, men Stadsing gør det bare godt. Deres dag til dag levering fungerer, og så leverer de nogle super gode opvaskeprodukter og en professionel service. Stadsings motto om Krystalklar opvask rammer plet.
Falsled Kro, Direktør og køkkenchef Per Hallundbæk

Stadsing løfter opgaven både på produkter og service
Vi har et stort flow igennem på en aften, og opvasken skal bare køre optimalt aften efter aften. Jeg må sige, at Stadsing løfter opgaven både på produkter og service. De ved, hvad de taler om, og opvasken er rigtig pæn og sparer os for mange arbejdstimer.
Direktør Lars Mouritzen, Papegøjehaven

Stadsing valgt af KEN som partner
Stadsing A/S er altid neutral på valg af opvaskemaskiner og sælger sæbe til alle maskiner. Men vi er stolte af, at danmarks måske største leverandør af professionelle opvaskemaskiner KEN, har valgt os som deres partner på sæber.

 

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.