Stadsing A/S - Det siger vores kunder

Logo

Det siger vores kunder

Meget mere end gode udtalelser

De gode tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder, betyder rigtig meget for os. De er nemlig målet for hele vores forretning.

Vi er meget mere end et kundenummer
For os er den personlige kontakt alfa og omega. Hos Stadsing kan vi altid få fat på den lokale konsulent eller kundeservice. Det betyder support fra en, der kender os og vores særlige behov. Vi er meget mere end et kundenummer. Vi giver sjældent ros til leverandøren, men Stadsing gør det bare godt. Deres dag til dag levering fungerer, og så leverer de nogle super gode opvaskeprodukter og en professionel service. Stadsings motto om Krystalklar opvask rammer plet.
Falsled Kro, Direktør og køkkenchef Per Hallundbæk

Fra første dag oplevede jeg et professionelt set up 
Stadsing fik samarbejdet til at fungere fra dag et. Leverandørskiftet blev en positiv og problemfri oplevelse selv med så mange involverede rengøringsassistenter. Det er betryggende, at man altid kan regne med, at de indgåede aftaler overholdes. Stadsings rengøringsprodukter og gulvvaskemaskiner er kvalitetsprodukter, der godt kan anbefales til andre med fokus på effektiv rengøring. Jeg glæder mig over et fortsat stærkt samarbejde - også i årene fremover.
Rengoring.com Direktør Henrik Dencker

Måske Danmarks største opvaskeafdeling
Vi har et stort flow igennem på en aften, og opvasken skal bare køre optimalt aften efter aften. Jeg må sige, at Stadsing A/S løfter opgaven både på produkter og service. De ved, hvad de taler om, og opvasken er rigtig pæn og sparer os for mange arbejdstimer.
Direktør Lars Mouritzen, Papegøjehaven

Mange års erfaring
Stadsing A/S er altid neutral på valg af opvaskemaskiner og sælger sæbe til alle maskiner. Men vi er stolte af, at danmarks måske største leverandør af professionelle opvaskemaskiner KEN, har valgt os som deres partner på sæber.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af stadsing.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.