Stadsing A/S - Stadsings historie

Logo

Stadsings historie

Kundeservice i mere end 60 år

Stadsing blev etableret af Olf Stadsing tilbage i 1956. Hver aften stod han i sin kælder og blandede rengøringsmidler, som han næste dag læssede på sin varebil og kørte rundt og solgte.

Der er sket meget siden dengang, men grundprincipperne om at levere professionelle løsninger, som er tilpasset kundens behov holder vi fast i og er i dag en af de største danske aktører på markedet.

I 2002 overtog sønnerne Karsten og Henrik Stadsing virksomheden som henholdsvis administrerende direktør og eksport direktør og ejede aktierne i firmaet indtil 2017.

I 2017 blev Stadsing en del af den svenske koncern OptiGroup AB, der i samme forbindelse opkøbte Procurator gruppen. Her blev det besluttet, at sammenlægge Procurator i Danmark med Stadsing A/S og flytte alle aktiviteter fra Esbjerg til Nørresundby undtagen en del af kundeservice.

Den 1. november 2018 fusionerede de to virksomheder og fortsatte som Stadsing A/S.

På trods af de historiske ændringer i organisationen har Stadsing hele tiden fokus på nytænkning og optimering af besparelser på rengøring, uden at glemme miljø, etik og ergonomi.

Der har vi gjort siden Olf stod i sin kælder dengang i 1956 og har beholdt mange af den ”gamle” direktørs værdier. Det er stadig service, kvalitet og respekt for kunderne, der gennemsyrer alt, hvad vi laver.

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.