Stadsing A/S - Stadsings historie

Logo

Stadsings historie

Gennem mere end et halvt århundrede har firmaet Stadsing A/S leveret alt til rengøring og hygiejneprodukter og har sat en ære i at levere professionelle løsninger - tilpasset kundens behov.

Stadsing A/S er i dag den største danske aktør. Firmaet blev startet i 1956 af Olf Stadsing. Hver aften stod Olf Stadsing i sin kælder og blandede rengøringsmidler, som han næste dag læssede på sin varebil og kørte rundt og solgte.

I 2002 overtog sønnerne Karsten og Henrik Stadsing virksomheden som henholdsvis administrerende direktør og eksport direktør og ejede aktierne i firmaet indtil 2017.

I 2017 blev Stadsing imidlertid en del af den svenske koncern OptiGroup AB, som den dag i dag ejer virksomheden. I forbindelse med virksomhedshandlen købte Karsten og Henrik Stadsing en større andel aktier i OptiGroup AB.

OptiGroup opkøbte ligeledes hele Procurator gruppen og pr. 1. november 2018 blev Procurator i Danmark sammenlagt med Stadsing A/S og fortsatte som Stadsing A/S.

På trods af de historiske ændringer i organisationen har Stadsing hele tiden fokus på nytænkning og optimering af besparelser på rengøring, uden at glemme miljø, etik og ergonomi.

Der har vi gjort siden Olf Stadsing startede op i sin kælder i 1956 og har beholdt mange af den "gamle" direktørs værdier. Det er stadig service, kvalitet og respekt for kunderne, der gennemsyrer alt, hvad vi laver.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af stadsing.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.