Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Stadsing A/S - Webmanager

Logo

Skab overblik

med vores unikke bestillingssystem - Stadsing MANAGER


Som kunde hos Stadsing A/S, får du gratis adgang til vores unikke bestillingssystem. Her kan du administrere dit eget varesortiment og organisere varerne på forskellige bestillingslister, som passer ind i din hverdag og efter din virksomheds behov. Dermed får du et komplet overblik over dine indkøb.


Bestillingssystemet består af to forskellige udgaver:


MANAGER

Nemt, enkelt og helt uden
begrænsninger


 Bliv kunde

Til dig, der ønsker, at handle uden nogen brugerstyrede begrænsninger.

Du får et login til din virksomhed og samtidig kan dine medarbejdere også få deres eget brugerlogin, så de kan købe varer på vegne af virksomheden.


ADVANCEDMANAGER

Administrer indkøbene for hele din organisation ET STED

 Bliv kunde

Til den større organisation eller kæde, som ønsker kontrol over hvilke varer, der kan købes af hvem i webshoppen.

Også løsningen til dig, der ønsker at købe varer til egne kunder og helt eller delvist viderefakturere købene.


Dette får du som kunde adgang til:

 

Få en kundeaftale

Har du ikke allerede indgået en kundeaftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne. Varerne på din kundeaftale vil fremgå som en del af dit sortiment i webshoppen og være markeret med ★. 


Opret dit eget sortiment

Når du er logget ind på din kundekonto, kan du oprette dit eget sortiment ved at tilføje varer fra webshoppen direkte til dine bestillingslister og sortiment.
Du kan også kontakte vores kundeservice og få hjælp til at genere et opstarts sortiment.

Dit sortiment består altså af de varer du selv har udvalgt i webshoppen eller dem vi opretter til dig + de varer du evt. har indgået en kundeaftale med os om.
 


Opret dine egne bestillingslister

Organisere dine varer fra dit sortiment på forskellige bestillingslister, som passer ind i din hverdag og efter din virksomheds behov. Du kan selv oprette og navngive dem som du har lyst til, så du opnår det bedst mulige overblik over dine køb.Når du bruger Stadsing MANAGER, faktureres alle køb til samme købskonto.
Bruger du Stadsing ADVANCEDMANAGER kan du tilknyttes en bestillingsliste til hver enkelt købskonto. Købene kan enten faktureres til den enkelte købskonto eller til hovedkontoen.


ADVANCEDMANAGER

Opret flere købskonti 

Få adgang til at oprette flere købskonti som underkonti til din hovedkonto. Du kan oprette et organisations hierarki i 2 niveauer under hovedkontoen. Køb fra bestillingslisterne vil blive faktureret til de respektive underkonti eller alternativt alle til hovedkontoen. 

Du kan frit vælge hvordan du vil bruge de 2 niveauer. Hovedkontoen ligger som niveau 1 og typisk vil man bruge niveau 2 til sine områder/underafdelinger og niveau 3 til kunderne i de pågældende områder/underafdelinger.
 

Eksempel:

Niveau 1 - Rengøringsvirksomheden REN

Niveau 2 - Underafdelinger i Danmark

 • Nordjylland
 • Midtjylland
 • Sønderjylland
 • Fyn
 • Ect.

Niveau 3 - Egne kunder i Nordjylland

 • Butik A
 • Butik B
 • Virksomhed A
 • Virksomhed B
 • Ect.
   

ADVANCEDMANAGER

Administration af varer på bestillingslister

Som administrator kan du oprette en individuel bestillingsliste til hver købskonto. De varer der er synlige på bestillingslisterne, tager alle udgangspunkt i dit sortiment og de valg og indstillinger du laver her.

Indstillingerne du laver nedarves automatisk til alle lister nedenunder fra niveau til niveau. Faktisk kan du begrænse udvalget på en bestillingsliste så meget, at du kan definere helt ned på den enkelte købskonto hvilke varer, der skal være tilgængelige derpå.

Forklaring:

Niveau 1 - Hovedkonto med dit sortiment
På denne konto defineres det sortiment, der skal være tilgængeligt for alle underkonti.
Tilføjer, fjerner, viser eller skjuler du varer her, slår den dette igennem nedad til alle underkonti.

Niveau 2 - Bestillingslister
På niveau 2, kan du kun vælge blandt de varer, der er tilgængelige fra hovedkontoen. Dvs. du kan kun se de varer hovedkontoen har gjort synlige for dig.
På hver købskonto på niveau 2, kan du afgrænse yderligere på hvilke varer, der skal være tilgængelige for underkontierne på niveau 3.

Niveau 3 - Bestillingslister
På niveau 3, kan du kun vælge blandt de varer, der er tilgængelige fra hovedkontoen og som er gjort synlig på masterlisten på niveau 2.
På hver enkelt købskonto på niveau 3, kan du afgrænse yderligere på hvilke varer, der skal være tilgængelige for de enkelte konti.


ADVANCEDMANAGER

Læg budget

Som administrator, kan du lægge et månedsbudget for alle konti i dit organisations-hierarki, så du 100% har styr på hvor meget der er forbrugt og må forbruges på hver enkelt konto.


ADVANCEDMANAGER

Brugeradministration

Som administrator, kan du selv oprette din medarbejdere som brugere og tildele dem deres eget login. Herigennem kan du individuelt administrere deres brugerrettigheder og adgang i forhold til varekøb. 

Du kan styre på brugerniveau, om de kun må bestille de varer der er på den konkrete bestillingsliste eller de også må anmode dig om at få tilføjet nye til sortimentet.
Du kan ligeledes styre om de må overskride budgettet. 


For opgradering, spørgsmål og yderligere information omkring vores bestillingssystem, kontakt vores kundeservice på tlf.: 70 15 34 00 eller din nærmeste konsulent.

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.