Stadsing A/S - Webmanager

Logo

Skab overblik

med vores bestillingssystem


Som kunde hos os, får du automatisk adgang til vores bestillingssystem. Her kan du oprette og administrere dit eget sortiment og skabe overblik ved at organisere varerne på bestillingslister, som passer til din virksomheds behov. Har du indgået en kundeaftale med os, vil denne automatisk blive vist som en del af dit sortiment.

Vi tilbyder også muligheden for at opgradere din konto yderligere, hvilket giver dig en række avancerede funktioner. Du kan eksempelvis få adgang til at oprette og lægge budget for egne kunder, samt oprette dine medarbejdere som brugere og administrere deres rettigheder i forhold til varekøb og budget.

 

Anmod om opgradering

 


Dette får du som kunde adgang til:

 

 

Få en kundeaftale

Har du ikke allerede indgået en kundeaftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne. Varerne på din kundeaftale vil fremgå som en del af dit sortiment i webshoppen og være markeret med ★. 


Opret dit eget sortiment

Når du er logget ind på din kundekonto, kan du oprette dit eget sortiment ved at tilføje varer fra webshoppen direkte til dine bestillingslister og sortiment.
Du kan også kontakte vores kundeservice og få hjælp til at genere et opstarts sortiment.

Dit sortiment består altså af de varer du selv har udvalgt i webshoppen eller dem vi opretter til dig + de varer du evt. har indgået en kundeaftale med os om.
 


Opret dine egne bestillingslister

Med udgangspunkt i Dit sortiment, kan du oprette dine egne individuelle bestillingslister, så du opnår det bedst mulige overblik over dine køb. Som almindelig bruger af webmanager, faktureres alle køb til samme købskonto.


Advanced - kommer til november

Opret nye købskonti som underkonti med tilhørende bestillingslister

Ønsker du at opgradere din købskonto til ADVANCED, får du adgang til at oprette nye købskonti i 2 niveauer under dig. Køb fra bestillingslisterne vil blive faktureret til de respektive underkonti. 

Du kan frit vælge hvordan du vil bruge de 2 yderligere niveauer. Typisk vil man bruge niveau 2 til sine områder/underafdelinger og niveau 3 til kunderne i de pågældende områder/underafdelinger.
 

Eksempel:

Niveau 1 - Rengøringsvirksomheden REN

Niveau 2 - Underafdelinger i Danmark

 • Nordjylland
 • Midtjylland
 • Sønderjylland
 • Fyn
 • Ect.

Niveau 3 - Egne kunder i Nordjylland

 • Butik A
 • Butik B
 • Virksomhed A
 • Virksomhed B
 • Ect.
   

Advanced - kommer til november

Tilknytning af bestillingslister

Til hver købskonto kan du tilknytte en individuel bestillingsliste. Bestillingslister til din underkonti, tager alle udgangspunkt i Dit sortiment.

Forklaring:

Niveau 1 - Hovedkonto med dit sortiment
På denne konto defineres det sortiment, der skal være tilgængeligt for alle underkonti.
Tilføjer eller fjerner du varer fra sortimentet, slår dette igennem på alle underkonti.

Niveau 2 - Bestillingslister
På niveau 2, kan du kun vælge blandt de varer, der er defineret af hovedkontoen og default se de varer hovedkontoen har gjort synlige.
På hver enkelt købskonto på niveau 2, kan du definere hvilke varer, der skal være tilgængelige for underkontierne på niveau 3.

Niveau 3 - Bestillingslister
På niveau 3, kan du kun vælge blandt de varer, der er defineret hovedkontoen og default se de varer niveau 2 har gjort synlig.
På hver enkelt købskonto på niveau 3, kan du definere hvilke varer, der skal være tilgængelige for medarbejdere.

Alle køb faktureres til den enkelte købskonto.


Advanced - kommer til november

Læg budget for dine købskonti 

Som administrator af hovedkontoen, kan du lægge et budget for alle konti i dit købs-hierarki, så du 100% har styr på hvor meget der er forbrugt og må forbruges på hver enkelt konto.


Advanced - kommer til november

Opret brugere og administrer brugerrettigheder

Som administrator af hovedkontoen, kan du oprette brugere og tildele dem rettigheder i forhold til dine bestillingslister. Det er typisk medarbejdere man opretter, som dermed kan logge ind i webshoppen og bestille præcis fra de bestillingslister du har defineret, at de har adgang til.

Du kan styre på brugerniveau, om de kun skal kunne bestille de varer der er på den enkelte bestillingsliste eller de også skal kunne anmode om at tilføje nye.
Du kan ligeledes styre om de må overskride budgettet. 


For opgradering, spørgsmål og yderligere information omkring vores bestillingssystem, kontakt vores kundeservice på tlf.: 70 15 34 00 eller din nærmeste konsulent.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af stadsing.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.