Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Stadsing Academy

Logo

Uddannelse i et sikkert arbejdsmiljø og professionel rengøring

Stadsing tilbyder et skræddersyet kursus med henblik på at imødekomme lige præcis din virksomheds behov. Disse kurser afholdes flere steder i landet, men vi tilbyder også at afholde vores kurser on-site.

Fordelen ved at vores kurser holdes on-site er, at vi kan tage udgangspunkt i jeres egne omgivelser, hvilket reducerer spildtid ift. kørsel og evt. overnatning. Ved et on-site kursus, gøres der brug af jeres egne lifte, kraner, stiger, containere og andet udstyr.

Hvad end det drejer sig om kurser i rengøring eller faldsikring, så står vi til rådighed. Vi råder over nogle af branchens bedste folk, som er klar til at videregive deres viden i feltet. Hvis din virksomhed skal opdateres ift. effektiv rengøring eller sikkert arbejde i højden, så book jeres næste kursus her.

Faldsikringskurser

Stadsing kan supplere udstyr til kurser i faldsikring, men vi kan også målrette kurset mod bestemt udstyr, såfremt jeres virksomhed allerede har eget udstyr. Det er vigtigt for os at finde lige præcis det bedste resultat for vores kunder, så derfor vil vi på kurser medbringe en bred vifte af udstyr, med henblik på at finde den bedste løsning til lige præcis dig.

Længden af vores kurser er baseret på kundens specifikke behov for viden, men vi er fleksible ift. ønsker og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at imødekomme ønsker til varighed. Vi er samtidig også fleksible ift. hvornår på dagen, at kurset ønskes afholdt.

Foruden kompetent undervisning, leverer vores dygtige faldsikringsfolk en god og sikker oplevelse, hvor der instrueres og hjælpes med alt i forbindelse med kurset. Om det gælder sikring ved tagarbejde, platforme, kraner, master, brønde eller lignende steder, så står vi hos Stadsing klar til at hjælpe med både rådgivning i brug af rette udstyr, samt undervisning heri.

Rengøringskurser

Med et kursus i rengøring, kan I få en arbejdsplads med et rent og sundt indeklima, der sikrer glade og effektive medarbejdere. Vi underviser også i at planlægge, prioritere og udføre systematisk rengøring i et lokale eller på et større område, samt rengøringshygiejne eller rengøring og pleje af oliebehandlede gulve.

Vores rengøringskurser henvender sig til rengøringsassistenter og virksomheder, der selv ønsker at stå for intern rengøring.

Efter et kursus i rengøring hos Stadsing, vil I kunne effektivisere jeres rengøringsindsats og skåne miljøet. Jeres medarbejdere får et kendskab til forskellige typer af snavs og hvordan de på bedste vis fjernes, som i sidste ende sparer jer både tid og penge.

Book jeres næste kursus hos Stadsing.

kursuskalender

Faldsikringskurser 2023

 

Kompetent person

Uddannelse i at kunne udføre det årlige eftersyn på faldsikrings udstyr.

 

Hos Stadsing

D. 27. april 2023

 

Safety in Action

Dybdegående teoretisk og praktisk undervisning i faldsikring.

 

Aalborg

D. 20. april 2023

 

TILMELD

 

kursuskalender

Rengøringskurser 2023 - NYE DATOER ER PÅ VEJ.

 

Almindelig rengøring

Uddannelser i udførelse af de mest almindelige rengøringsopgaver.

 

Planlægning

Uddannelse i planlægning og priotering den daglige rengøring.

 

Hygiejne 

Uddannelser med særlig fokus på hygiene og krydsterminering. 

 

Gulvrengøring

Uddannelse i rengøring og pleje af forskellige gulvtyper.

 

Alle uddannelserne er på forespørgsel.


Læs mere om uddannelserne

Hvordan finder og vælger jeg den korrekte uddannelse?
Er du ansvarlig for vedligeholdelse og opkvalificering af medarbejdernes kompetencer og uddannelser i forbindelse med sikkerhedsudstyr og arbejdsmiljø, kan du med fordel vælge et af vores kurser. Mange af dem, kan bruges i forbindelse med den obligatoriske, årlige supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Regler og informationer fra Arbejdstilsynet om supplerende arbejdsmiljøuddannelse »

For at finde den korrekte uddannelse, skal du kortlægge hvilke arbejdssituationer og arbejdsmiljøer i har i virksomheden. Er der en produktionshal med megen støj? Arbejder i med kemikalier eller svejsning? Har i klatreopgaver der kræver faldsikring? Skal arbejdstøjet være flammehæmmende eller fluorescerende? Hvor meget viden om regler og mærkninger er nødvendigt for medarbejderen. Er det praktiske "hands-on" eller mere teoretiske uddannelse i ønsker?

Herefter kan du læse, om en af vores uddannelser matcher jeres behov. De opfylder typisk de mest gængse og generelle behov - men vi skræddersyer gerne et kursus til jer.
 

Hvor foregår det?
Vi samarbejder med forskellige kursuscentre rundt omkring i landet, ligesom vi gerne kommer ud på jeres virksomhed.

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.