Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Stadsing A/S - Bæredygtighed

Logo

Stadsings engagement for en grønnere fremtid

 

Hos Stadsing er bæredygtighed mere end bare en trend, men en del af vores DNA! Vi tror på, at det er vores alles ansvar at tage vare på planeten, og vi tager dette ansvar alvorligt ved at gøre bæredygtighed til kernen i alt, hvad vi gør. Fra vores forsyningskæde og produktion til vores daglige drift og samfundet omkring os, har vi implementeret en række innovative og grønne løsninger for at mindske vores miljøpåvirkning og sikre en grønnere fremtid for alle.

Stadsings grønne ambition

Visionen for fremtiden er, at vi vil være Danmarks foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til reelle bæredygtige løsninger. Vi arbejder hele tiden på at understøtte den grønne omstilling ved hjælp af vores kompetente medarbejdere, som kontinuerligt stræber efter at levere markedskonforme løsninger. 

Vi fokuserer på at tilbyde bæredygtige løsninger inden for Facility og Safety til det danske marked. Vi er specialister i b2b-segmentet med en veldefineret målgruppe, og selvom vi gerne tager med vores kunder til udlandet, er vores hovedfokus på det nationale marked. Vores kunder har alle valgt bæredygtige løsninger.

For at opnå vores markedsposition, har vi en række mål. Vi ønsker at være den bedste sparringspartner for vores kunder, at gøre det nemt at blive kunde hos os, at agere professionelt i alle henseender, at have medarbejdere, som er bæredygtige frontløbere, og at synliggøre værdiskabelsen gennem høj interaktion med kunderne.

Vi har omfattende viden om bæredygtighedstrends inden for vores primære marked. Vores konsulenter er specialister på produktniveau, når det kommer til CO2-udledning og carbon footprint, og de rådgiver vores kunder om de mest bæredygtige løsninger. Bæredygtighed er integreret i hele vores organisation og tænkes igennem hele værdikæden.

Miljømærkede produkter

Stadsing har stort sortiment af svanemærkede produkter og det vokser hele tiden. Svanemærket er både udtryk for, at produktet er produceret på en miljømæssig forsvarlig måde, at produktet ikke indeholder farlig kemi samt at produktet også virker i praksis. I kriterierne for de svanemærkede produkter er der indarbejdet krav til effektiviteten af produktet, så et svanemærket produkt er også et effektivt produkt. Udover Svanemærket har Stadsing også produkter mærket med EU Blomsten, FSC og Astma-Allergi Danmark. Sidstnævnte certificering fra Astma-Allergi Danmark fokuserer på de mest allergivenlige indholdsstoffer for brugerne. Den Blå Krans er på produkter som eks. Stadsing Håndopvask Off. Slutteligt kan vi også tilføje vores helt nye, grønne rengøringsserie, WeClean® Naturally.

Du kan læse mere om hvilke miljømærker Stadsing benytter her.

Korrekt dosering

Vi er stærke fortalere for korrekt dosering af kemikalier til rengøring, da dette er en vigtig faktor for at sikre miljøvenlige praksisser. Overdreven brug af kemikalier kan have skadelige virkninger på miljøet og menneskers sundhed, og derfor ved vi, at korrekt dosering er vigtigt. Vi er engagerede i at finde de mest effektive og sikre kemikalier til vores rengøringsprocesser og dosere dem korrekt for at minimere påvirkningen af miljøet.

Vi tager dette ansvar meget seriøst og er bevidste om vores rolle i at minimere vores påvirkning af miljøet. Vi tror på, at vi alle har et ansvar for at tage hånd om vores planet og at korrekt dosering af kemikalier er en vigtig del af dette.

Læs mere om korrekt dosering her.

WeClean Naturally

WeClean® Naturally

Vi har lanceret en serie af svanemærkede rengøringsprodukter, og vi er stolte af at præsentere en serie af rengøringsmidler, der ikke kun gør dit hjem rent og skinnende, men også tager hensyn til vores planet.

Flaskerne i serien er lavet af 95% genanvendt plastik fra Danmark, så du kan føle dig godt tilpas ved at købe produkter, der er skabt med en grøn fremtid i tankerne. Med vores svanemærkede rengøringsprodukter kan du gøre en forskel i verden uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​dit rengøringsprodukt.

Du kan læse mere om vores nye produktserie på nedenstående link.

Læs mere om WeClean® Naturally

Netværk for Miljørigtigt indkøb

Vi er stolte af, at vi nu officielt er en del af Netværk for Miljørigtigt indkøb. Dette netværk forener store virksomheder i en fælles mission om at skubbe markedet i en grønnere retning og øge efterspørgslen efter miljømærkede produkter og serviceydelser.

I videoen nedenfor fortæller vores indkøbschef, Sabine Behrendt Larsen, mere om dette og hvad det bl.a. betyder for vores kunder.

Grønne forsendelsesmuligheder

Vi er stolte af vores grønne forsendelsesinitiativer. Vi ved, at den måde, vi sender vores varer på, også har indvirkning på miljøet. Derfor har vi besluttet at tage ansvar og gøre vores forsendelsesprocesser mere grønne.

Vi er overbeviste om, at vores kunder også ønsker at handle med virksomheder, der tager miljøet seriøst, og det er derfor, vi er begejstrede for at kunne tilbyde grønne forsendelsesmuligheder. Vi tror på, at små ændringer kan have en stor indvirkning, og vi håber, at vores initiativer kan inspirere andre til at tage lignende skridt mod en grønnere fremtid.

Læs mere om vores grønne forsendelsesmuligheder.

Affaldssortering

Affaldssortering

Vi er fast besluttet på at minimere vores indvirkning på miljøet og styrke en grøn fremtid. For at opnå dette mål, har vi truffet flere initiativer, og en af dem er at implementere en omfattende affaldssorteringsproces.

Vi sørger for at sortere papir, plastik, metal og andre materialer for at maksimere deres genanvendelsespotentiale. Vi tror på at vores handlinger har en positiv indvirkning på miljøet, og vi er stolte af at gøre vores del for at beskytte planeten for fremtidige generationer.

Læs mere om vores måde at affaldssortere.

Miljøvenligt bestik

I dag er det ikke længere nok at fokusere på funktionaliteten af bestik. Vi skal også tage ansvar for vores påvirkning af miljøet og planeten. Det er ikke en hemmelighed, at vores forbrugsmønstre har indflydelse på klodens helbred. Det er derfor, at grønne alternativer til traditionelt plastbestik aldrig har været mere relevante. Disse alternativer er lavet af miljøvenlige materialer, som kan nedbrydes og genanvendes på en måde, der er mere skånsom for miljøet. Hos Stadsing har vi bl.a. et sortiment af træfiberbestik, som er en miljøvenlig løsning til engangsbestik. Bestikket er fremstillet af 100% træ og udnytter kun rester fra den eksisterende skovindustri, hvilket betyder, at der ikke fældes yderligere træer for at producere vores bestik.

Læs mere om vores miljøvenlige bestik.

Stadsing arbejdstøj til foråret

 

Vil du vide mere?

SÅ KONTAKT VORES KUNDESERVICE

TELEFON: 70 15 34 00

EMAIL: [email protected]

 

 

Få den seneste viden og nyheder ved at følge os her

               

Form is not valid - Please fill required fields. Error - contact administrator.