Stadsing A/S - Clean Knowledge. Safe Solutions.

Logo

Skab overblik

med vores bestillingssystem


Som kunde hos os, får du automatisk adgang til vores bestillingssystem. Her kan du oprette og administrere dit eget sortiment og skabe overblik ved at organisere varerne på bestillingslister. Har du indgået en kundeaftale med os, vil denne automatisk blive vist som en del af dit sortiment.

Vi tilbyder også en opgradering af din konto, som giver dig yderligere funktioner. Du kan eksempelvis få adgang til at oprette og lægge budget for egne kunder, samt oprette dine medarbejdere som brugere og administrere deres rettigheder i forhold til varekøb og budget.

Læs mere om systemet her »

Bliv kunde »

 

#STOPvarespild Ud fra samme princip som "stop madspild" ønsker vi at stoppe varespild. I vores Outlet har vi derfor samlet restpartier fra vores lager og skruet priserne HELT i bund, så du kan gøre et rigtigt kup. Nogle varenumre er der kun en enkelt af - så det er først til mølle. Gå til Outletten »

Vores egne mærker:

Med miljøet i centrumSvanemærket og EU-blomsten gør det enkelt for dig at vælge de produkter, som belaster miljøet mindst mulig - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

 Produkter af biologisk nedbrydelige materialer, kan nedbrydes uden det fører til produktion af CO2, H2O, metan, biomasse og mineralske salte.

 Solcreme kan være dødbringende for unge koraller og ødelægge ældre koralrev. Reef Safe er din garanti for produktet ikke indeholder det skadelige kemikalie Oxybenzone.

 Mikroplast skader bl.a. havene og havdyrenes helbred. Med valg af produkter uden mikroplast, er du med til at beskytte vores blå planet.

KundearrangementerVi tilbyder skræddersyede kundearrangementer med hjertet ❤️

Læs mere her »

Katalog 2021

Se det online eller bestil det her:

Bestil

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af stadsing.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.